01-07-06

MSN troubles

Nooit eerder problemen gehad met MSN en nu out of the blue sinds een paar dagen, eruit vliegen. Opnieuw willen inloggen noppes. Een ander account werkt gewoon.. duh. Geraak daar aan uit. Googlen levert één van de volgende oplossingen op:

De laatste dagen geeft MSN messenger problemen. Niet iedereen kan aanmelden. Telkens verschijnt een foutmelding onder nummer 81000314. Voor degenen die dit overkomt: dit ligt aan Microsoft, niet aan de installatie op uw computer.

Ik vond een omweggetje om toch verbinding te krijgen. Ga met de browser gewoon naar de Hotmail-account en log daar in. Onder het MSN-Hotmail logo staat uw email adres en de status van uw messenger. Die staat dus off-line, maar als u hier aanmeldt werkt het waarschijnlijk wél.

Zo niet, dan zijn er andere mogelijkheden die op dit forum (Verbal Jam) uit de doeken worden gedaan.

Een eerder voorkomend probleem zo blijkt want dit topic dateert al van oktober 2005. De nieuwe versie 7.5 installeren zou ook helpen. Die staat er al geruime tijd op btw. Zou dit misschien een hint zijn om over te schakelen naar een nieuwere versie, de Windows Live Messenger? Maar wie weet hoeveel bugs daar weer inzitten..

Als iemand nog andere suggesties heeft, die zijn meer dan welkom. Ik ga alvast deze uitproberen.

UPDATE: Deze voorgestelde oplossing schijnt het dus al niet te doen. :(

20:41 Gepost door Lieve in Uit het leven gegrepen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: msn |  Facebook |

Commentaren

*** Als ik van jou was, dan zou ik gewoon naar hier komen en hier mijn zegje doen.
Kus! Je zusje.

Gepost door: zus | 01-07-06

De commentaren zijn gesloten.