05-07-06

Een raar gevoel

Eén van de collega's is met verlof. Dat is helemaal geen uitzondering in deze periode van het jaar. Weet ik ook wel. Maar dan hoor je.. er is wat ergs gebeurd, zonder verdere details van hoe, wat en waar.

Dan lees je.. Belgische bergbeklimster verongelukt in Zwitserland.

SION - Een Belgische vrouw is dinsdag omgekomen bij de beklimming van de Grand Combin, een berg in het Zwitserse kanton Valais. Dat heeft de Zwitserse politie woensdag meegedeeld. De 36-jarige vrouw maakte, samen met een Nederlandse bergbeklimmer een val van 300 meter.

Daarbij kwam ze om het leven, de Nederlander raakte gewond. De hulpdiensten konden enkel de dood van de vrouw vaststellen, de man werd per helikopter naar een ziekenhuis in de buurt overgebracht. De identiteit van de vrouw werd niet vrijgegeven.

En denk je bij jezelf.. dit zal toch niet?

Waarom ik dat dacht weet ik zelfs niet. Ik was niet op de hoogte waar de reis naartoe en nog minder wat hij daar ging doen.

Blijkt het later inderdaad te gaan over je collega en zijn vriendin zaliger. Ik moet bekennen dat het toch wel even schrikken is, wanneer je effectief geconfronteerd wordt met de feiten.

20:14 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.