29-07-07

From Russia with Love

bloemschikhappening

Deze twaalfde editie van de bloemschikhappening gaat door van vrijdag 21/09 tem maandag 24/09/07 in de landcommanderij Alden Biesen te Bilzen.

Dit vierdaagse evenement wordt gerekend tot één van de belangrijkste en meest hoogstaande bloemschikevenementen in Europa. Een internationaal team van toonaangevende stylisten en meesterbloembinders, waaronder het Fleur Creatief Team, bezorgen de bezoeker voor de twaalfde maal een boeiende wandeling doorheen de schoonheid en kleurenweelde van bloemen in alle vormen.

Het exclusieve assortiment geeft aan dat ook op het gebied van bloemen duidelijke trends en vernieuwingen gaande zijn. Ook dit jaar kunnen we rekenen op speciale gasten uit het buitenland waaronder de Russische bloemschikkers 'Elita Flora Moscouw'.

Noteer de datum alvast in uw agenda want deze beurs is écht wel de moeite waard.

25-07-07

Eén jaar later

Eén jaar later.. of waar was ik gebleven?

Doet er niet toe.

Ik ben hier behoorlijk lang afwezig geweest. Maar vandaag kreeg ik ineens zin in schrijven. Ik weet niet vanwaar die ingeving komt en al evenmin of dat blijft duren. Ik zie wel..

Misschien heeft het wel te maken dat ik nog tot het einde van de week moederziel alleen onze dienst mag verzekeren. Eenzaamheid? Of lekker rustig?

Aan u de keuze.

Of komt het voort uit een gevoel van neerslachtigheid dat me zo ineens kan overvallen? Daar ga ik nog eens over slapen. Misschien moet ik dat nu maar eens gaan proberen wil ik er morgen nog enigszins deftig bijlopen.

22:48 Gepost door Lieve in Uit het leven gegrepen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |